vrijdag 16 september 2022

Voelt goed...


Deze vrijdag een extra, extra lang, ultrakort verhaal. Eh... Dat klinkt als een vat vol tegenstrijdigheden. We zijn dan ook een beetje aan het experimenteren. En uiteindelijk is het de bedoeling dat je als lezer wordt verrast met werk van 'nieuwe' schrijvers. Of nieuw werk van bekende schrijvers. 

Een andere invalshoek geeft vaak al een heel ander beeld. Deze week dus een uit de kluiten gewassen ultrakort verhaal. Een opstapje naar de korte verhalen die we binnenkort (gratis) publiceren. "Afgeleverd" is een feelgood verhaal dat je in een moorddadig tempo meesleurt. Het gaat snel, maar het voelt goed.

It feels good. Ken je die song? Van James Brown. Je weet wat ik bedoel, omdat je de woorden kent:

Whoa! I feel good, I knew that I would, now
I feel good, I knew that I would, now
So good, so good, I got you 

Maar eigenlijk heet deze hit uit 1965 "I got you". Onnoemelijk vaak gecoverd; soms puur instrumentaal, soms met een jazz-sausje. Je kent de muziek, maar toch is het anders. En, niet onbelangrijk, de feeling blijft. Dus... als je dit verhaal leest, luister dan voor de lol tegelijkertijd ook naar de versie van "I got you" van Dave Koz & Friends. Het geeft exact het ritme aan waarin dit verhaal zich ontwikkelt.

Dit verhaal is tot en met 18 september gratis te downloaden (daarna verkrijgbaar voor € 1,99) in de BOEKfan Shop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Where the magic happens

  Daar waar de magie plaats vindt. Door de boeken die ik schrijf, breng ik mijn lezers overal ter wereld. Een goedkope manier van reizen, je...